Про виявлені порушення природоохоронного законодавства в ДП «Буський лісгосп»

23 травня 2016р, Новини. Прес-служба


Згідно наказу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства №24-В від 25.04.2016 року спеціалістами управління було проведено перевірку доцільності та правильності призначення ділянок в рубки головного користування на 2016 рік по Полоничному лісництву ДП «Буське лісове господарство».

Крім цього, спеціалістами Державної екологічної інспекції у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища ДП «Буський лісгосп».

Внаслідок перевірок було виявлено грубі порушення природоохоронного законодавства, зокрема було виявлено безбілетні рубки, самовільні рубки дерев, недостачу деревини, а також порушення Правил пожежної безпеки в лісах.

Наказами по ДП «Буський лісгосп» притягнуто до дисциплінарної відповідальності інженера охорони та захисту лісу, майстра лісу, а лісничого Полоничного лісництва Шушняка І.М. та майстра лісу цього ж лісництва Федун І.В. звільнено із займаних посад.

ДП «Буський лісгосп» скерувало матеріали по виявлених порушеннях в Кам’янка-Бузький РВ ГУ НП у Львівській області.

Львівське ОУЛМГ та ДП «Буське лісове господарство» готові сприяти у розслідуванні даних фактів та надіються, що найближчим часом кримінальне провадження буде завершено, а винні особи будуть притягнуті до відповідальності.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління