Форум AGROPORT West Lviv 2016

26 травня 2016р, Новини. Прес-служба


AGROPORT West Lviv 2016 - це один з найбільших агрофорумів у Східній Європі. Цього року він проводиться у Львові та Харкові.

У Львові AGROPORT West Lviv 2016 відкрився сьогодні 26.05.2016 р. в приміщенні терміналу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького.

AGROPORT West Lviv 2016 проводиться при підтримці Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної держадміністрації. Форум орієнтований на малі та середні фермерські господарства. Серед основних тем – тваринництво, лісівництво, вирощування органічної продукції, вирощування овочів та ягід, садівництво, а також рибне господарство.


Агрофорум AGROPORT West Lviv 2016 відкрив голова Львівської обласної державної адміністрації Синютка О.М. та перший заступник Міністра агропромполітики Краснопольський Я.В.

На форумі AGROPORT West Lviv 2016 виставлений стенд Львівського ОУЛМГ, де представлено посадковий матеріал основних лісоутворюючих порід, декоративний матеріал, продукція лісопилення, а також продукція побічного користування лісу.

 

В програмі другої половини дня передбачено відвідини першим заступником Мінагропромполітики Краснопольським Я.В. ДП «Львівського селекційно-насіневого центру». На підприємстві планується оглянути технологію переробки насіння та вирощування посадкового матеріалу головних лісоутворюючих порід та декоративного посадкового матеріалу. Окрім того, відбудеться обговорення проблем лісової галузі Львівщини.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління