Догляди за лісовими культурами

6 Червня 2016р, Новини. Прес-служба


Догляд за лісовими культурами — це комплекс агротехнічних і лісівничих заходів, спрямованих на поліпшення умов приживлюваності й росту культивованих порід (поліпшення фізичних властивостей ґрунту, зменшення випаровування з його поверхні, видалення трав'яної та небажаної деревної рослинності, збагачення ґрунту елементами живлення).

Основна мета доглядів за лісовими культурами — створення сприятливих умов для їх росту, скорочення строків зімкнення й переведення в покриту лісом площу, усунення негативного впливу трав'яної рослинності й порослі малоцінних порід. Завдяки проведенню агротехнічних та лісівничих доглядів поліпшуються водний і тепловий режими, а також режими живлення й освітлення.

У ДП «Львівський лісгосп» на 2016 рік заплановано провести догляди за лісовими културами на площі 40 га. Догляди можна проводити на протязі вегетаційного періоду, тобто з травня по вересень місяць включно.

За травень місяць поточного року лісництвами ДП «Львівський лісгосп» проведено доглядів за лісовими культурами на площі 6 га.

ДП «Львівське лісове господарство»

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління