Спеціалісти Львівського ОУЛМГ відвідали спеціалізовану виставку в Німеччині

15 Червня 2016р, Новини. Прес-служба

З 06 по 12 червня 2016 року делегація з Львівщини у складі спеціалістів підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, викладачів Національного лісотехнічного університету України, журналістів газети «Деревообробник» та керівників приватних деревообробних підприємств відвідала міжнародну лісогосподарську виставку «KWF-Tagung 2016» в м. Родінг (Німеччина, Баварія).

Виставка, яка проходить раз на 4 роки, зібрала тисячі лісівників зі всієї Європи. Участь у ній взяли понад 450 фірм-учасників з 50 країн світу.

 

Тематика виставки - механізація лісозаготівель, дорожнє будівництво, використання відходів деревини, біоенергетика, деревообробка, посадка лісу і догляд за молодими насадженнями, збереження ґрунтів, засоби захисту. На ній було представлено останні досягнення у розвитку світової техніки та технології для лісопромислового комплексу.

У рамках цього заходу учасники делегації мали змогу інтерактивно ознайомитися зі станом ведення лісового господарства підприємства «Баварські державні ліси». Було проведено круглий стіл з президентом німецької лісогосподарської ради п. Георгом Шірмбеком. Відбувся ряд інших цікавих зустрічей.

Після щасливого повернення додому, учасники виставки поділилися позитивними враженнями з працівниками лісогосподарських підприємств області.


Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління