8 липня відбудуться обласні змагання вальників лісу

23 Червня 2016р, Новини. Прес-служба

8 липня 2016 року в Нивицькому лісництві ДП «Радехівське ЛМГ» відбудуться обласні змагання вальників лісу, у яких приймуть участь переможці змагань державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

В змаганнях також буде брати участь збірна команди України звалювальників лісу, яка захищатиме честь держави на Світовому чемпіонаті вальників лісу, який пройде з 8 по 11 вересня 2016 року в місті Вісла (Польща). Це 32-ий Світовий чемпіонат вальників лісу, який проводиться Міжнародною асоціацією вальників лісу (IALC).

А напередодні обласних змагань звалювальників лісу 17 червня 2016 року в ДП «Бродівське ЛГ» Заболотцівському лісництві проведено змагання вальників лісу районного рівня. У змаганнях прийняли участь 7 вальників лісу ДП «Бродівського ЛГ». Змагання були проведені в п’ять етапів:

1.Звалювання дерев

2.Відокремлення сучків

3.Монтаж ланцюга

4.Розкрижування стовбура комбінованим різом

5.Точне розкряжування

Переможцем змагань став вальник лісу Заболотцівського лісництва Прийма Ігор Васильович, який був першим в трьох з п’яти номінаціях.

На змаганнях були присутні представники засобів масової інформації РК ТРК «Броди». Всі учасники змагань одержали винагороди, згідно зайнятих призових місць.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління