Відбувся круглий стіл з питань підтримки природоохоронних програм в Українських Карпатах

1 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

28-29 жовтня 2013 року Українське товариство охорони птахів та Франкфурське зоологічне товариство (Німеччина) організували круглі столи «Інформація про природно-заповідні території та проблеми розширення природно-заповідного фонду Українських Карпат» та «Планування природоохоронних заходів щодо збереження окремих видів рослин чи тварин на територіях природно-заповідного фонду". Круглі столи проводились у візит-центрі Карпатського національного природного парку в м. Яремче  Івано-Франківської області. 

Метою зустрічі був відбір природоохоронних проектів, спрямованих на підтримку біологічного різноманіття в Українських Карпатах.

Від національного природного парку «Сколівські Бескиди» участь у круглих столах взяв заступник директора з наукової роботи Василь Приндак. Він ознайомив присутніх з природоохоронними програмами, які виконуються на цій території та планами розвитку на майбутнє. Як повідомив Василь Приндак, особливо зацікавили присутніх програми «Реінтродукції зубра європейського в Сколівських Бескидах» та «Збереження та відновлення глухаря звичайного».

Українське товариство охорони птахів та Франкфурське зоологічне товариство (Німеччина) проаналізують отриману інформацію та приймуть рішення щодо підтримки окремих програм на природно-заповідних територіях Карпат.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління