Інформація про лісові пожежі за 16-17 липня

18 липня 2016р, Новини. Прес-служба

За вихідні (16-17 липня) працівниками державної лісової охорони ліквідовано 32 пожежі на площі майже 162 га в лісах державних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держлісагентства.

Протягом вихідних відбулося чотири великі лісові пожежі. Зокрема, у Луганській області державною лісовою охороною Трьохізбенського лісництва ДП «Новоайдарське ЛМГ» разом з працівниками ДСНС було ліквідовано пожежу на площі 65 га. Також була локалізована ще одна пожежа на площі 49 га.

До гасіння були задіяні всі сили та засоби державної лісової охорони Держлісагентства та підрозділ ДСНС. Загалом – 154 особи, 33 одиниць пожежної техніки.

У Херсонській області 17 липня на території Первомайського лісництва державного підприємства «Каховське ЛГ» ліквідовано лісову пожежу на площі 9 га. У гасінні пожежі було задіяно 30 осіб та шість одиниць пожежної техніки.

Того ж дня у Запорізькій області працівниками державної лісової охорони Маринівського лісництва ДП «Приморське ЛГ» із залученням підрозділу ДСНС була локалізована велика пожежа площею 17 га. Для гасіння були задіяні 9 осіб та 3 одиниці пожежної техніки.

Невеликі пожежі були ліквідовані у Київській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Чернігівській Черкаській, Тернопільській, Житомирській та Дніпропетровській областях.

Зазначимо, що з початку липня завдяки силам та засобам державної лісової охорони Держлісагентства було ліквідовано 108 пожеж у лісі на площі 214 га. З початку року вже ліквідовано 347 лісових пожеж на площі 364 га.

Прес-служба Держлісагентства

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління