Христина Юшкевич обговорила питання розвитку лісової галузі з Надією Савченко

1 серпня 2016р, Новини. Прес-служба

29 липня 2016 року відбулася зустріч т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христини Юшкевич з народним депутатом України Надією Савченко.

Під час зустрічі обговорено питання щодо кадрових призначень на конкурсній основі начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Окрім того, Надія Савченко та Христина Юшкевич детально обговорили питання боротьби з незаконними рубками, масовим всиханням лісових насаджень у Карпатах та Поліссі, мораторію на експорт необробленої деревини, реформування лісової галузі та інші.

Т.в.о. Голови Держлісагентства повідомила, що у зв’язку зі зміною клімату, зокрема підвищенням температури та зниженням рівня ґрунтових вод, відбувається масове всихання дерев.

«Для того, щоб більш жорсткіше контролювати процес здійснення санітарних рубок у Держлісагентстві розроблено нові Санітарні правила. У них визначені виключні моменти, коли можуть проводитися такі рубки. Це пошкодження насаджень пожежами, шкідниками і хворобами лісу, стихійними явищами і техногенними впливами до ступеня їх загибелі. І обов’язково з відновленням нових стійких і високопродуктивних лісів на цих вирубках», - підкреслила Христина Юшкевич.

Також вона розповіла про інші види лісогосподарської діяльності, зокрема, щодо лісорозведення та лісовідновлення.

За результатами зустрічі народний депутата України Надія Савченко та т.в.о. Голови Держлісагентства Христина Юшкевич домовилися про подальшу співпрацю для вирішення проблемних питань у лісовій галузі.

Прес-служба Держлісагентства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління