До відома учасників ринку

3 серпня 2016р, Новини. Прес-служба

Львівське ОУЛМГ повідомляє, що з метою додаткового забезпечення сировиною деревообробні підприємства у третьому кварталі поточного року, будуть проведені регіональні аукціонні торги деревиною у м. Турка Львівської області. Торги проводитиме Товарна Біржа «Львівська Універсальна» 18 серпня поточного року. Інформацію по сформованих лотах необробленої деревини можна побачити на сайті біржі.

Запрошуємо представників деревообробних підприємств прийняти участь у регіональних торгах.

Згідно графіку Державного агентства лісових ресурсів України (додається) проведення аукціонів необробленої деревини заготівлі 4 кварталу 2016 року, на Львівщині аукціонні торги відбудуться 5 вересня 2016 року. Лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ завершують формувати лоти для виставлення їх у бюлетень торгів. З бюлетенем аукціонних торгів можна ознайомитись на сайті Товарної Біржі «Львівська Універсальна».

До участі в аукціонних торгах 5 вересня будуть допускатись тільки ті деревообробні підприємства, які мають окрім усіх інших необхідних документів, Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Окремо наголошуємо, що наявність договору оренди деревообробного цеху з відповідним дозволом на виконання робіт підвищеної небезпеки не відміняє наявність такого Дозволу для Покупця лісопродукції на товарній біржі.

Запрошуємо усі зацікавлені деревообробні підприємства приймати участь у аукціонних торгах деревиною з поставкою у 4 кварталі 2016 року.

►Графік Державного агентства лісових ресурсів України щодо проведення аукціонів необробленої деревини заготівлі 4 кварталу 2016 року

Відділ лісових ресурсів, машин
Та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління