Ми завжди раді Вас бачити в «Лісовичку»!

4 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

Вже чимало часу пройшло з відкриття фірмового магазину «Лісовичок» в м. Самборі, а відвідувачів і досі не бракує. Потреба у подібній крамниці була вже давно. Покупці сьогодні хочуть купувати натуральні продукти, маючи гарантію, що вони якісні і корисні. Основна мета, яка ставилась перед магазином - це в основному помірні ціни і забезпечення основних потреб, як місцевих жителів так і приї’зджих гостей району.

 

Магазин мережі «Лісовичок» пропонує покупцям широкий вибір продуктів харчування. На прилавках крамниці бачимо натуральні продукти, без ГМО, ласощі, питні води і соки, продукти консервування (гриби, ягоди, сухофрукти), бакалія, хлібобулочні вироби, морожені напівфабрикати.

До кольору, до вибору і смаку продукти бджільництва (мед, пилок, вощина).

Представлений широкий вибір кондитерських виробів від торгових марки «Світоч», «Корона», «АВК», тощо…

Основна увага привертається до великого вибору посад матеріалу.

Для кращого обслуговування покупців, зроблений куток, де розміщені прайси з цінами нашої продукції, де можна зробити замовлення любої продукції, яку реалізовує ДП «Самбірський лісгосп».

 

Кидається в очі сучасний і комфортний інтер’єр самого магазину, зручне його розташування. Завітавши до фірмового магазину «Лісовичок» Вас завжди зустрінуть усміхнені і привітні продавці.


Шановні відвідувачі! Ми раді Вас вітати в магазині «Лісовичок», який знаходиться в м. Самборі, по вул. Коновальця, 15, по об’їзній дорозі на Старий Самбір., щодня з 08:00 до 20:00год.

Прес-служба ДП «Самбірський лісгосп» 

http://sambirlis.lviv.ua/

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління