Відбулась розширена нарада головних спеціалістів Львівського ОУЛМГ

8 серпня 2016р, Новини. Прес-служба


5 серпня 2016 року в залі засідань Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулася розширена нарада головних інженерів та головних спеціалістів охорони праці державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

Серед питань, які були розглянуті в ході проведення наради: підведення підсумків господарсько-фінансової діяльності підприємств за 7 місяців 2016 року та завдання, що поставлені до кінця року.

Велику увагу приділено стану охорони праці на підприємствах управління. Було детально розглянуті порушення та недоліки виявлені перевіркою під час проведення оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці V-рівня за участю головного спеціаліста відділу використання лісових ресурсів та охорони праці Державного агентства лісових ресурсів України Мусійовського А.Й., а також проведено детальний аналіз невідповідностей виявлених аудиторами СЖС під час проведення аудиту ІІІ серифікаційного періоду на предмет сертифікації лісів Львівського ОУЛМГ.


Учасників наради зобов’язано в максимально короткі терміни виправити допущені порушення і невідповідності та в подальшому не допускати їх повторення.

Відділ лісових ресурсів машин та технологій
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління