Інвестиції у виробництво в 1-му півріччі 2016 р.

12 серпня 2016р, Новини. Прес-служба

Будь який господарюючий суб’єкт повинен розвиватися, щоб не втратити своє місце на ринку. Не є винятком і Державні підприємства - лісові господарства Львівського ОУЛМГ.

У 2016 р. розмір дивідендів, які відраховуються державі від чистого прибутку зріс до 75% (в мин. роках було 15%), що призвело до різкого скорочення вільного залишку прибутку, що залишається в розпорядженні підприємств.

Незважаючи на це держлісгоспи здійснюють капітальні інвестиції у свою діяльність. За 1-ше півріччя 2016 р. на капітальні видатки було спрямовано 28,1 млн. грн. З них на будівництво доріг, які будуть поставлені на облік як основні засоби, витрачено 4,5 млн. грн. На придбання обладнання витрачено 13,6 млн. грн., на придбання транспортних засобів — 5,4 млн.грн.

З вказаної суми затрати в розмірі 20,4 млн. грн. оформлено відповідними актами, введено в експлуатацію та поставлено на облік як основні засоби. Решта рахується в незавершених капвкладеннях.

Серед підприємств, які здійснили найбільше капвкладень варто назвати Славський лісгосп (вкладення в будівництво доріг), Бродівський та Сколівський лісгоспи (вкладення в обладнання), Буський лісгосп (вкладення в придбання транспортних засобів).

Відділ бухгалтерського
обліку та звітності Львівського ОУЛМ
Г
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління