Лісівники взяли участь у ярмарці

18 серпня 2016р, Новини. Прес-служба


У суботу, 13 серпня в смт. Бориня відбулося «Свято хліба». У рамках заходу відбувся круглий стіл «Стратегія розвитку Карпатського регіону Львівщини на прикладі селища Бориня», театралізовані дійства «Свято першого снопа», «Обмолот снопів ціпами», «Помел зерна на жорнах», «Хліб на лопаті – радість у хаті», ярмаркування.

Участь в святкових заходах взяли сотні гостей Турківського, Сколівського, Самбірського, Старосамбірського, Стрийського та Дрогобицького районів, а також міста Львів.

На ярмарці було представлено і продукцію державного підприємства «Боринське лісове господарство» – широкий асортимент декоративних саджанців листяних та хвойних порід.

Всі охочі мали можливість ознайомитись та придбати декоративний садивний матеріал, вирощений у розсаднику лісогосподарського підприємства: туя західна форми смарагд, золотиста, книжкова та куляста; кипарисовик горіхоплідний форма сиза; кипарисовик Лавсона форма Елвуді; ялівці – скельний форма скайрокет, козацький, горизонтальний та лускатий; ялина канадська форма конічна; самшит вічнозелений; бересклет японський; гінкго дволопатеве; барбарис Тунберга.

 Відділ лісового господарства 
Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління