Журналісти Львівського телебачення відвідали ДП «Бібрський лісгосп»

22 серпня 2016р, Новини. Прес-служба

19 серпня 2016 року журналісти ТРК «Львів» відвідали ДП «Бібрське лісове господарство».

Журналістам було продемонстровано дослідні ділянки щодо способів і технологій відновлення корінних букових деревостанів природним насіннєвим шляхом та використання вибіркової системи рубань лісу. Науково-виробничі стаціонари «Суходільський» і «Романівський» були закладені спільно спеціалістами Львівського ОУЛМГ, ДП «Бібрський лісгосп» та науковцями Національного лісотехнічного університету України.

На стаціонарі рубок головного користування Суходільський, який був закладений у 2003 році в букових лісах Суходілського лісництва, квартали 30-31 на площі 13,0 га, були показані результати проведення різних способів рубок: суцільно-вузьколісосічної рубки, рівномірно-поступової двоприйомної рубки, вузькосмугової рубки Вагнера, рівномірно-поступової триприйомної рубки, улоговинно триприйомної рубки, добровільно-вибіркової рубки, групово-вібіркової триприйомної рубки, гніздово-вибіркової рубки, добровільно-вибіркової сильної інтенсивності рубки із створенням часткових піднаметових лісових культур.

Окрім того, журналісти відвідали науково-виробничий стаціонар «Романівський», який закладено в 2007 році на площі 13,0 га. На дослідній ділянці показано рубку переформування в буковому лісостані зі складною вертикальною і горизонтальною структурою, результатом якої є забезпечення природного насіннєвого поновлення та формування складного різновікового насадження, наближеного до природного лісівництва.

Таким чином, представникам засобів масової інформації та громадськості було продемонстровано результат клопіткої роботи лісівників Бібрського лісгоспу з способів природного відновлення букових деревостанів та формування складних різновікових насаджень наближеного до природи лісівництва.

Відділ лісового господарства
Львівського оУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління