На Львівщині проведено нараду з користувачами мисливських угідь

8 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

06 листопада 2013 року у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулася нарада користувачів мисливських угідь Львівської області.

У нараді взяли участь директор Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Хом’як М.С., начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Штикало Д.І, провідний ветеринарний лікар епізоотолог Львівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Підгірний Ю.О., керівники державних лісогосподарських, лісомисливських та мисливських господарств, районні мисливствознавці, а також керівники обласних, районних, міських товариств мисливців та рибалок, користувачі мисливських угідь області.

Нараду розпочав начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик. Він зазначив про нещасні випадки на полюванні, наголосив на дотримання техніки безпеки при проведенні полювань, зокрема про заборону використання картечі при полюванні на копитні види диких звірів, про випадки незаконних полювань у Золочівському районі та їх об'єктивне розслідування.

Користувачам мисливських угідь доведено погоджену пропускну спроможність мисливських угідь при полюванні на зайця-русака. Також обговорено і узгоджено порядок видачі відстрільних карток та терміни відкриття та закриття полювання на зайців у сезоні полювання 2013 року. Колективним рішенням ухвалено дати відкриття та закриття полювання на зайця-русака у Львівській області 01.12.2013 р. - 29.12.2013 р. по неділям.

На нараді також обговорено наступні питання:

- проведення колективних полювань на парнокопитні види мисливських тварин;

- охорони мисливських угідь, проведення рейдів, кількість виявлених порушень правил полювання;

- програми розвитку мисливського господарства у Львівській області;

- регулювання чисельності лисиці, випадки сказу та інших інфекційних захворювань серед диких тварин.

Підвівши підсумки, нараду закрив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик та побажав усім присутнім успіхів у праці та вдалого полювання.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

  
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління