Відбулись аукціонні торги

8 вересня 2016р, Новини. Прес-служба

5 вересня поточного року відбулись загальні аукціонні торги деревиною державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі четвертого кварталу 2016 року. Торги проводила Товарна Біржа «Львівська Універсальна». Торги проходили у великому залі засідань стадіону «Львів Арена».

На загальні аукціонні торги лісогосподарськими підприємствами було виставлено 920 лотів обсягом понад 50 тис. м3 деревини для потреб деревообробних підприємств.

Участь у торгах взяло 145 учасників – покупців.

Для потреб переробних підприємств було виставлено 19 тис. м3 пиловника хвойних порід (сосни, ялини, ялиці та модрини); 3 тис. м3 пиловника бука та дуба; 10 тис. м3 – технологічної сировини для переробки та понад 13 тис. м3 дров для виготовлення теплової енергії.

Найбільшим попитом, як і на попередніх торгах, користується сировина дуба, бука та ялини. По багатьох лотах кількість бажаючих їх придбати становила 10 – 17 учасників.

І, звісно, це приводило до гострої конкуренції у придбанні продукції.

Усі торги проходили спокійно, незважаючи на велику кількість учасників, що хотіли придбати сировину для своїх виробництв. Зал дозволяв усім учасникам торгів при потребі спокійно, не заважаючи процесу торгів, заходити та виходити із залу. Працівники біржі дуже добре підготовились до проведення торгів.

За попередніми підсумками торгів: було продано 661 лот загальним обсягом 34,5 тис. м3 деревини (70% від виставленого обсягу). Вартість проданої деревини становить понад 45 млн. грн.

Повний аналіз по торгах ми представимо після отримання із біржі результатів аукціонних торгів.

Слідкуйте за нашими новинами.

http://www.ex.ua/928921890544 (відео онлайн)


Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління