Відводи на 2017 рік по ДП «Бібрське лісове господарство» завершені

22 вересня 2016р, Новини. Прес-служба

Своєчасна підготовка лісосічного фонду на наступні роки є запорукою успішної роботи лісгоспу в майбутньому році. Всі відводи в лісгоспі проводяться спеціалізованою ланкою. Розрахункова лісосіка по головному користуванню становить 30120 куб.м. деревини.

Станом на 1 вересня 2016 року в повному об’ємі проведені відводи під рубки головного користування 2017 року та сформований лісосічний фонд на наступний рік.

Своєчасно підготовлений лісосічний фонд дає можливість якісно сформувати сортиментну структуру, розрахувати фінансові надходження від заготівлі деревини.

Лісозаготівельники мають достатньо часу оглянути відведені лісосіки, та запланувати необхідні підготовчі роботи, які необхідно провести для розробки кожної лісосіки.

У повному об’ємі відведені і виписані лісорубні квитки на заготівлю деревини від рубок формування та оздоровлення лісів на 2016 рік.

До 1 жовтня поточного року будуть закінчені і відводи по санітарних рубках на 2016 рік, тобто всі відводи, як по рубках формування та оздоровлення лісів так і по санітарних рубках на біжучий рік виконані в повному об’ємі.

З метою сприяння природному відновленню та відповідно до вимог сертифікації лісів на всіх ділянках суцільних рубок залишені насінники головних лісоутворюючих порід, плодові дерева, медоноси.

Стан відведення та якість проведення робіт по відведенню лісосік постійно на контролі керівництва лісгоспу, неодноразово розглядався на технічних радах з участю працівників ланки по відводах та лісничих.

ДП «Бібрський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління