Начальник Львівського ОУЛМГ з робочим візитом відвідав Старосамбірщину

14 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

12 листопада 2013р. начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик здійснив робочу поїздку в ДП “Старосамбірське лісове господарство” з метою ознайомлення з виробничою та фінансово-господарською діяльністю підприємства.

В ході візиту, директор ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» Юрій Мрочко ознайомив керівника управління про стан фінансово-економічної діяльності підприємства, а також було проведено обговорення перспективних напрямків роботи підприємства в питаннях ведення лісового господарства, лісозаготівель, будівництва нових та належного утримання і використання уже існуючих лісових доріг в Стрілківському, Головецькому та Спаському лісництвах.

Андрій Тирчик, оглянувши садиби та контори згаданих лісництв, а також провівши вибірково перевірку ведення технічної документації, вказав на певні недоопрацювання в роботі та зобов'язав в стислі терміни розробити та провести заходи по виправленню даних зауважень.

На даний час ДП "Старосамбірське ЛМГ" підготовлено план заходів за підсумками проведеного огляду виробничої та фінансово-господарської діяльності підприємства, з вказанням конкретних виконавців і термінів виконання, для забезпечення кращих показників ведення бухгалтерського обліку, його повної автоматизації, придбання недостаючого обладнання в стислі терміни для виконання доручень і наказів Держлісагентства України.

Було визначено місця будівництва двох нових контор лісництв (Стрілківське, Головецьке) у 2014 році, дано доручення розробити проекти будівництва, облаштування території, закладки дендропарків, альпійських гірок, малих архітектурних форм, а також парників і теплиць для вирощування декоративного посадкового матеріалу.

Начальник управління провів бесіду з водієм маніпулятора Кальмук Р.В. та водієм (без маніпулятора) Саган М.М., з якої зрозумів, що вони повністю задоволені результатами своєї праці, заробітна плата в одного складає 9983,22грн. за місяць, в іншого – 3904,00грн. відповідно. Обидва запевнили про готовність покращити показники ефективності роботи, при умові оновлення техніки на вивезення лісу.

Також Тирчик А.Б. оглянув роботу чеських спеціалістів в гірських умовах на Harvester Rottne H20 та Forwarder Rottne S14 і високо оцінив її ефективність, побажав людям цієї нелегкої професії міного здоров’я і удачі!

Особливу увагу звернув керівник лісівників області охороні лісу від самовільних рубок, крадіжок лісопродукції, засміченню лісу побутовими відходами та відходами виробництва. Також, окремо піднімалось питання рейдової роботи, співпраця з правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування.

На завершення робочої поїздки начальник обласного управління Тирчик А.Б. побажав лісівникам ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» здоров’я і успіхів на лісівничій ниві в служінні українському лісу!

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління