Вирощування майбутніх лісів – клопітка робота

17 жовтня 2016р, Новини. Прес-служба

Впродовж вегетаційного періоду працівники ДП «Жовківський лісгосп» дбають про молоді насадження, створюючи сприятливі умови для їх росту та розвитку, знищуючи бур'яни, поросль чагарників та трав'янисту рослинність, яка заважає росту майбутнього лісу. Такого лісівничого догляду потребує переважна більшість лісових культур щонайменше до чотирирічного віку.

В основному догляди проводяться механізовано за допомогою секорів або при необхідності застосовується і ручний догляд: прополювання сапою та обкошування косою. Це дає змогу головній лісоутворюючій породі вижити в перші роки свого розвитку в конкуренції з другорядною рослинністю.

За 9 місяців 2016 року лісництвами лісгоспу догляди за лісовими культурами проведені на площі - 825га, при запланованих - 810га.

Також лісництва займаються вирощуванням у тимчасових розсадниках сіянців та саджанців для майбутніх лісів. Посіви потребують клопіткої постійної роботи. При необхідності посіви поливаються та обробляються від різних хвороб та шкідників.

У розсадниках на площі 1,4га лісництвами цього року вирощено 1300тис.шт. стандартних сіянців (19 деревно–чагарникових порід).


ДП «Жовківський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління