Відбулась робоча зустріч

24 жовтня 2016р, Новини. Прес-служба

21 жовтня 2016 року з ініціативи громадської організації «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини» відбулась робоча зустріч у Львівській ОДА. Зустріч відбулась під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Замлинського Р. Т. за участю представників Головного управління Національної поліції у Львівській області, прокуратури області, Служби безпеки України, Головного управління ДФС області, Львівської митниці, Львівського ОУЛМГ.

Представники деревообробних підприємств висловили свої проблемні питання щодо роботи з правоохоронними органами в плані проведення митних процедур при експорті готової продукції, проблемі перекриття автомобільних доріг так званими активістами, що наносить серйозні економічні збитки бізнесу.

Після обговорення усіх питань, Замлинський Р. Т. підсумував зустріч:

- проводити огляд товарів при замитненні тільки коли система аналізу управління ризиками митниці видає червоне світло;

- огляд проводити одночасно з усіма правоохоронними структурами, котрі задіяні в процесі;

- при перекритті доріг офіційно письмово звертатись в Головне управління поліції у Львівській області по кожному конкретному факту, це порушення законодавства.

«Коли бізнес працює в законному полі – ніхто не має права чинити перепон в його роботі» - сказав Замлинський Р. Т.

В кінці зустрічі перший заступник голови Львівської ОДА повідомив, що 3 листопада на «Арені Львів» відбудеться міжнародний економічний форум, на який запросив усіх присутніх деревообробників. Очікується, що у форумі братиме учать Президент України.


Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівсього ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління