Поїздка на виставку

31 жовтня 2016р, Новини. Прес-служба

24 – 25 жовтня цього року група спеціалістів лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ з дозволу Державного агентства лісових ресурсів України відвідали деревообробну та меблеву виставку у Стамбулі: 19-у міжнародну виставку комплектуючих, фурнітури і матеріалів для виробництва меблів INTERMOB 2016 і 29-у міжнародну виставку деревообробного обладнання, ручних і ріжучих інструментів.

Метою відвідин було ознайомлення з новинками, в першу чергу, деревообробного обладнання.

На виставці були представлені нові розробки відомих турецьких фірм, що випускають деревообробне обладнання. Лісогосподарські підприємства обласного управління уже на протязі більше восьми років працюють на цьому обладнанні. Воно зарекомендувало себе як надійне, просте в експлуатації, легке в обслуговуванні.

Делегація з України відвідала стенд фірми «Акемсан», з якою уже налагоджені довготривалі відносини. На стенді було виставлене деревообробне обладнання (лінія для випуску обрізних пиломатеріалів), яке уже придбав ДП «Рава-Руський лісгосп». Після завершення виставки – обладнання буде доставлено власнику.

Під час огляду виставки наша делегація відвідала стенд з України, який організувала газета «Деревообробник» та її власник Масюк Василь. Дуже приємно було бачити на такій великій спеціалізованій виставці представників з України. Свій стенд п. Василь назвав «Ukraine Trade. Info» і при зустрічі говорив про велику зацікавленість Українським ринком представників іноземного деревообробного бізнесу.

Сама виставка була надзвичайно велика. Розкинулась у 14 великих залах. Велику частину виставки займали представники меблевої індустрії, яка потужно розвивається в Туреччині. Тут для виробництва меблів можна було знайти все: від найменшої складової до цілих роботизованих комплексів по виробництву готових меблів. Були представлені і вироби ручної роботи, так і різьблення, виготовлені роботами.

У залах з деревообробним обладнанням також можна було знайти для себе усе необхідне: від малих стрічкопильних верстатів то великих комплексів по розпилові деревини, від обладнання по пакетній обрізці пиломатеріалів до ліній по виробництву готових палетів, різного роду сушильне обладнання.

Наша делегація залишилась надзвичайно задоволеною від побаченого.

На другий день перебування делегація з України відвідала завод виробника деревообробного обладнання «Акемсан».

Тут керівники лісогосподарських підприємств: ДП «Радехівське ЛМГ», ДП «Рава – Руське ЛГ», ДП «Жовківське ЛГ», ДП «Буське ЛГ» провели переговори з власниками фірми і підписали протоколи намірів по придбанню деревообробного обладнання.

Загалом поїздка в Туреччину для спеціалістів з України була досить продуктивною та успішною.

Ще у цьому році ми плануємо запустити лінію по виробництву обрізних хвойних пиломатеріалів у ДП «Рава-Руське ЛГ». Іншими підприємствами планується у цьому році опрацювати протоколи про наміри, підписати контракти, отримати дозволи з Держлісагентства на придбання деревообробного обладнання та на початку 2017 року придбати заплановане кожним підприємством зокрема обладнання.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління