На Львівщині побували викладачі та студенти Чернівецького національного університету

9 листопада 2016р, Новини. Прес-служба

Представники Чернівецького національного університету, викладачі кафедри ботаніки, лісового та садово-паркового господарства  – Ковальський Анатолій Йосипович, Ванзар Оксана Миколаївна, Літвіненко Світлана Григорівна, Решетюк Олеся Володимирівна, Яковишин Вадим Михайлович, та студенти 3-4 курсів ознайомилися із роботою підприємства, яке єдине в Україні застосовує сучасні технології в лісовому насінництві.

Лісівники розповіли та показали: технологічний процес та особливості переробки лісонасіннєвої сировини, холодильні камери для зберігання насіння, технологію вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою.

В рамках екскурсії також побували на полях дорощування сіянців, біля теплиці, побачили як виглядають сіянці бука, ялиці, псевдотсуги, метасеквої та модрини, вирощені у спеціальних контейнерах з закритою кореневою системою.

Гості подякували колективу працівників лісового господарства за надану можливість стати ближче до природи та відзначили плідну працю лісівників у примноженні лісових багатств, яка приносить результат як для теперішніх, так і для наступних поколінь, адже це важлива справа - бути господарями на своїй Землі.

ДП "Львівський лісовий

селекційно-насіннєвий центр"


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління