ДП «Львівський ЛСНЦ» відвідали науковці з Румунії

17 листопада 2016р, Новини. Прес-служба

В рамках міжнародної співпраці в галузі лісового господарства минулого тижня Львівщину відвідали ректор Трансільванського університету м. Брашов (Румунія), професор Іон-Васіле Абрудан і декан факультету лісового господарства та лісоінженерії, професор Александр-Лучіан Курту. Згідно з програмою візиту закордонні гості також відвідали державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр». В складі делегації окрім закордонних гостей були присутні начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, ректор Національного лісотехнічного університету України Юрій Туниця, проректор з наукової роботи, завідувач кафедри лісівництва НЛТУ України Григорій Криницький, завідувач кафедри екологічної економіки НЛТУ України Іван Дубовіч, професор кафедри екологічної економіки НЛТУ України Ігор Соловій й інші науковці та фахівці лісового господарства.

 


Директор ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Федір Пелиньо провів змістовну екскурсію, в ході якої гостей було ознайомлено з основними напрямками діяльності підприємства. Було детально розказано про діяльність цеху з переробки та зберігання лісонасінної сировини, вирощування садивного матеріалу з закритою кореневою системою та плани на майбутнє підприємства. Цікавим для науковців з Румунії було довготермінове зберігання жолудя дуба звичайного, якого на підприємстві зберігають до чотирьох років, без відчутної втрати схожості насіння.


Усі присутні позитивно оцінили роботу підприємства, яке є єдиним на Україні де застосовуються передові технології в лісовому насінництві та вирощуванні лісового садивного матеріалу. 

ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління