ЩОДО ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ДЕРЖАВНИХ КОШТІВ

25 листопада 2016р, Новини. Прес-служба


11 жовтня 2016 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 710 «Про ефективне використання державних коштів», якою зобов’язує забезпечити виконання Заходів щодо ефективного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади, підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету.

Отже зазначеною постановою знято цілу низку чинних заборон, зокрема на придбання меблів, побутової техніки, проведення ремонтів.

Також знято обмеження щодо:

- максимального розміру місячної заробітної плати керівних працівників органів державної влади та інших державних органів, установ та організацій;

- умов заповнення вакантних посад;

- доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників.

Водночас пропонується оптимізувати витрати на оплату послуг мобільного зв’язку і сплачувати такі видатки в першу чергу за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету.

Як і раніше, заборонено службове використання більш одного легкового автомобіля та придбання легкових автомобілів (крім автомобілів для охорони та патрулювання в лісових масивах, охорони територій і об’єктів природно – заповідного фонду).

Відділ бухгалтерського
обліку та звітності Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління