Знахабнілі лісокради

19 грудня 2016р, Новини. Прес-служба

В ході патрулювання лісових масивів працівниками лісової охорони Старосільського лісництва Бібрського лісгоспу в кварталі 40 була виявлена самовільна рубка крупномірних дерев дуба. Частина зрубаних дерев була вивезена лісокрадами, а частина розкряжована та залишена на місці рубки. Для виявлення лісокрадів був встановлений нагляд за зрубаними та невивезеними деревами дуба.

14.12.2016 року майстру лісу Старосільського лісництва Змислому І.В. о 23 годині поступила інформація, що в місце незаконної рубки поїхав вантажний автомобіль з маніпулятором.

Повідомивши лісничого та керівництво лісгоспу майстер лісу із місцевими жителями оперативно виїхали на місце лісопорушення. В лісі о 24 годині почули гул бензопили і побачили автомобіль Зіл 131 держномер ВС 7895ЕМ який частково був завантажений колодами дуба діаметром 60-80 см. та троє лісопорушників.

Про даний факт лісничий повідомив поліцію. Прибувши на місце події працівники поліції взяли пояснення в лісокрадів, вилучили бензопилу, а автомобіль з незаконнозрубаною лісопродукцією був переміщений в автоколону лісгоспу. Загалом лісокрадами було незаконно зрубано 34 дерева дуба сума шкоди за незаконну рубку становить 427 тис.грн.

В ході розгляду є підозра, що до незаконної рубки причетний працівник правоохоронних органів.

Про даний факт повідомлений прокурор Золочівської місцевої прокуратури.

Матеріали цієї резонансної справи направлені на розслідування в Перемишлянське відділення поліції.

www.bibrkalis.lviv.ua/index.php

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління