Семінар по використанню лісозаготівельної техніки

20 грудня 2016р, Новини. Прес-служба

У період з 14 по 15 грудня 2016 р. в Харків на запрошення ТОВ «Д ЛАЙТ» група головних спеціалістів Львівського ОУЛМГ прийняла участь у семінарі, метою якого було ознайомлення з можливостями вітчизняних заводів з виготовлення ремонту та обслуговування техніки та обладнання для лісової галузі.

Учасники семінару відвідали:

- завод ТОВ «Д ЛАЙТ», де ознайомились з виробництвом гідроманіпуляторів, сортиментовозів, лісовозних причепів та пожежних модулів;

- державне підприємство «Харківський завод спеціальних машин», який спеціалізується на капітальному ремонті за конвеєрною технологією автомобілів «Урал».

Цікавим і корисним був показ техніки на лісосіці ДП «Жовтневе ЛГ» Харківського ОУЛМГ, де відбулась демонстрація роботи комплексу з переробки порубкових залишків в склад якого входить тріскодробарка Фармі 27 з механізованою подачею пакету гілок гідроманіпулятором Палмс 530.

Велике зацікавлення викликала демонстрація роботи трелювального трактора ГАЛ 5052. Також відбулась показ роботи тракторного напівпричепа ДЛ-10 з гідроманіпулятором Палмс 670, трелювальної лебідки Тайфун 55АНК, крана-маніпулятора ДЛагро.

При підведенні підсумків семінару між учасниками та організаторами відбувся обмін думками та висловлено наміри про подальшу плідну співпрацю.

Відділ лісових ресурсів машин та

технологій Львівського ОУЛМГ



Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління