Начальник Львівського ОУЛМГ Тирчик А.Б. з робочою поїздкою відвідав ДП „Бібрський лісгосп”

25 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

20-21 листопада 2013 року з лісівниками ДП "Бібрський лісгосп" проводив робочі зустрічі начальник Львівського ОУЛМГ Андрій Тирчик.

Директор ДП "Бібрський лісгосп" Володимир Борщ надав детальну інформацію фінансово-економічного стану підприємства, основних напрямків його роботи на майбутнє в питаннях ведення лісового господарства, лісокультурного виробництва, вирощування якісного декоративного садивного матеріалу, втілення передових технологій лісозаготівель, переробки деревини, будівництва та утримання лісовозних доріг.

Оглянувши побудовану в Старосільському лісництві лісовозну дорогу начальник управління порекомендував облаштувати майданчики для стоянки автомобілів відпочивальників та грибників. В ході поїздки також були оглянуті садиби Суходільського, Свірзького, Перемишлянського та Брюховицького лісництв, нижній склад та автоколону лісгоспу, проведено вибіркові перевірки стану ведення технічної документації, оглянуті тепличні господарства, відділення зеленого живцювання, шкільні відділення по вирощуванню декоративного садивного матеріалу та плантації ягідних.

Начальник управління вказав на конкретні недоліки в роботі окремих підрозділів підприємства, надав практичні рекомендації по підвищенню ефективності виробничих процесів на нижньому складі та вивезенні деревини, веденню технічної документації, підготовці насіння хвойних порід до висіву, вирощуванню садивного матеріалу із закритою кореневою системою, підвищенню ефективності електронного обліку деревини, збільшенню об'ємів реалізації декоративного садивного матеріалу.

Було обстежено лісові культури 2012 року в кв.45 вид.7 пл.0,6 га , 2013 року в кв.45 вид.5.2 пл.1,0 га та 2013 року в кв.23 вид.8 пл.1,9 га Перемишлянського лісництва. Рекомендовано провести доповнення цих культур, додатковий догляд за ними в зв'язку з погодніми умовами та ввести в склад культур породи – інтродуценти. Рекомендовано при створенні лісових культур проектувати нові схеми змішування порід з вводом інтродуцентів, зокрема дугласії Мензіса та метасеквойї китайської, та створення культур дуба звичайного методом шпигування жолудем.

Особливо було наголошено на посиленні охорони лісу від самовільних рубок, крадіжок лісопродукції, пожеж та засмічення лісових насаджень побутовими відходами.

По підсумках поїздки накреслено план заходів по виправленню виявлених недоліків з вказанням конкретних термінів і виконавців та заходів по впровадженню рекомендацій і доручень, висловлених в ході робочої поїздки.

На завершення робочої поїздки начальник обласного управління Тирчик А.Б. побажав працівникам лісгоспу здоров'я та плідної праці на благо нашого українського лісу.

Прес-служба ДП «Бібрське лісове господарство»

http://bibrkalis.lviv.ua
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління