В державному підприємстві «Турківське лісове господарство» призначено нового директора

27 листопада 2013р, Новини. Прес-служба

25 листопада 2013 року начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик представив нового директора ДП «Турківське лісове господарство».

Наказом Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця директором державного підприємства «Турківське лісове господарство» призначено Барабаша Василя Михайловича. До призначення Василь Михайлович більше 12 років працював на посаді головного інженера у цьому ж лісгоспі.

У заході взяли участь голова Турківської райдержадміністрації Михайло Кінь та 27 працівників лісгоспу, а саме: апарат контори лісгоспу, лісничі та начальники цехів.

Начальник Львівського ОУЛМГ Андрій Тирчик привітав новопризначеного керівника, вказав на ті напрями роботи, які вимагають посиленої уваги та побажав успіхів у подальшій діяльності, спрямованої на розвиток лісової галузі, і в охороні та примноженні зелених насаджень, і в економічних показниках. 

Він наголосив на необхідності посилення охорони лісів від самовільних рубок, в цьому питанні повинна надати допомогу районна влада. Потрібно використовувати системи поступових та вибіркових рубок, які забезпечують збереження постійно вкритої лісом площі та проектувати нові схеми змішування порід -  в склад лісових культур наряду з основними лісоутворюючими породами рекомендовано вводити модрину, дугласію.

Представляючи нового керівника лісівникам Турківщини, начальник управління закликав трудовий колектив до злагодженої роботи, гідно виконувати свої обов’язки, й активно співпрацювати з громадськістю, залучати до лісівничих заходів громадські осередки, молодь, кожного жителя Турківського району.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління