Нове видання «Мої Карпати»

27 січня 2017р, Новини. Прес-служба

26 січня представниками національного природного парку «Сколівські Бескиди» та державного підприємства «Сколівське лісове господарство» передано 1600 примірників робочих зошитів «Мої Карпати» («Зима», «Весна», «Літо» і «Осінь») відділу освіти Сколівської РДА, виготовлених в рамках виконання проекту «Підвищення рівня екологічної свідомості учнів початкових класів гірських районів Львівської області (Сколівський, Старосамбірський та Туріквський) в рамках конкурсу "Краща громадська екологічна ініціатива".

Фінансування цього видання здійснено за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у Львівській області та державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Видання «Мої Карпати» призначене для учнів ІІ-IV класів початкових шкіл в рамках Програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Природознавство». Видання включає чотири пакети з завданнями на пори року- «Осінь», «Зима», «Весна» та «Літо». Кожне завдання містить опис виконання, допоміжні матеріали та аркуші для запису результатів спостережень. Завдання призначені для самостійного виконання учнями в школі та вдома.


НПП «Сколівські Бескиди» 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління