Відбулась нарада головних лісничих

17 Червня 2011р, Новини. Прес-служба

В актовому залі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства 15 червня 2011 року відбулась нарада головних лісничих з метою вирішення питань щодо виготовлення лісогосподарськими підприємствами державних актів на право постійного користування земельними лісовими ділянками, взаємодії лісогосподарських підприємств з органами ГУ МНС у Львівській області, вивчення стану лісових культур та природного поновлення в лісах та механізм контролю за виконанням лісокультурних робіт і стан відведення лісосічного фонду на 2012 рік.

На нараду були запрошені представник підприємства «Земсервіс» Музика Р.В. та начальник відділу ГУ МНС у Львівській області Гуцал Я.Р.

Головний лісничий Львівського ОУЛМГ Целень Я.П. наголосив на необхідності виготовлення державних актів, оскільки досить часто трапляються випадки самозахоплення лісових земель юридичними та фізичними особами або трапляються випадки подвійного підпорядкування земель і без правовстановлюючих документів досить важко відстоювати в судах право на користування. Тому Державне агентство лісових ресурсів поставило завдання розпочати роботи з виготовлення державних актів. Угоди з підприємством «Земсервіс» укладено всіма лісогосподарськими підприємствами і до 23.06.2011 року мають внести оплату 25% вартості виконання робіт.

Щодо взаємодії лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ та ГУ МНС у Львівській області, то акцентувалась увага на наступних моментах:
- Здійснення постійного обміну інформацією службами МНС та лісовою охороною при виявлені осередків лісових пожеж;
- Ведення роз’яснювальної роботи серед населення;
- Створення опорних пунктів по охороні лісів від пожеж;
- Взаємодія з органами державної влади, місцевого самоврядування та іншими установами та організаціями при гасінні лісових пожеж.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління