Кубок Карпат – 2011

21 Червня 2011р, Новини. Прес-служба

18 червня 2011 року на базі туристичного комплексу "Буковель" (Івано – Франківська область) відбулись змагання звалювальників лісу "Кубок Карпат – 2011". Змагання були організовані відомим виробником бензомоторної техніки для лісозаготівель - "Штіль". Проходили під егідою генерального дилера компанії на Україні – "Штіль Україна".

Змагання включали 4 з 5 етапів із системи міжнародних змагань (без звалювання дерев). У змаганнях брали участь 25 команд – 24 з яких – команди дилерів фірми по Україні. Команда Львівського ОУЛМГ приймала участь як запрошені. Нашу команду представляв звалювальник ДП "Турківське ЛГ" – Дзондза Роман. У змаганнях він виборов перше місце на етапі монтаж – демонтаж ланцюга, за що був нагороджений бензомоторною пилою "Штіль – 341".

Ці змагання проводились більше як рекламний захід, однак на них ще раз було підкреслено важливість професії лісоруба, її складність, небезпеку.

В програмі змагань проводились різні конкурси на швидкість розколювання колоди на дрова, конкурс сімейних пар та інше.

Організаторами такого дійства було задекларовано, що такі конкурси стануть традиційними щорічними та міжнародними. Наступний такий конкурс планується провести у 2012 році на теренах Львівської області.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління