Відбулися обласні змагання вальників лісу

29 Червня 2011р, Новини. Прес-служба

24 червня 2011 року в Суходільському лісництві ДП «Бібрське лісове господарство» відбулися обласні змагання вальників лісу Львівського ОУЛМГ.

На змаганнях були присутні: голова Перемишлянської райради п. Бучок П.С. , мер м. Бібка п. Чабан Т.Є., голова Суходільської сільської ради п. Сірко В.П.

Отець Іван Рій з с. Суходіл та отець Юрій з с. Вільховець освятили місце проведення змагань, учасників та помолились за їх здоров’я і безпечну роботу.

У змаганнях прийняли участь 18 кращих вальників лісу з держлісгоспів, переможці районних змагань. Перше місце зайняв представник ДП «Радехівське лісове господарство» Кухта Р.І., який набрав 1488 бали на всіх етапах змагань. Тепер він уже дев’ятиразовий чемпіон області і знову буде представляти Львівське ОУЛМГ на всеукраїнських змаганнях вальників лісу. Він переміг на етапах «заміна ланцюга», «обрізка сучків», «розкряжування комбінованим різом» та « точність розкряжування».

Друге місце зайняв вальник лісу ДП «Львівське ЛГ» Ніштук В.І., який набрав 1326 бали.

Третім був представник ДП « Буське ЛГ» вальник лісу Бергель М.Є. з результатом 1308 балів.

Серед вальників лісу віком до 24 років кращим був представник ДП «Бібрське ЛГ» Ястремський Р.П. з результатом 1312 бали, а другим представник ДП «Дрогобицьке ЛГ» Медвідь І.М з результатом 1218 бали.
Переможці одержали Похвальні грамоти, грошові винагороди, а представники фірм «Хускварна Україна», «Альцест Львів», «Белз», «Лісмаш» подарували їм та всім учасникам змагань цінні подарунки.

Головний суддя змагань, заступник начальника Львівського ОУЛМГ, головний інженер п. Гром’як Ю.О. відзначив високий рівень проведення змагань та подякував в. о. директора ДП «Бібрське ЛГ» п. Гулі. Я. М., головному інженеру п. Війтовичу І.І. та лісничому Суходільського лісництва п. Чіхраку Т.М. за особистий вклад в підготовку та організацію змагань.

Під час підведення підсумків змагань гурт «Козацька слава» з м. Бібрка виконав віночок українських пісень.

Наступні обласні змагання вальників лісу 2012 року відбудуться в ДП «Львівське лісове господарство».

 Підсумкова таблиця проведених змагань.

               

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління