Представники Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства взяли участь у Європейських днях добросусідства.

8 вересня 2011р, Новини. Прес-служба

"Кордон-480-Granica" саме таку назву носив захід що відбувся цими вихідними у смт. Нижанковичі на Львівській ділянці кордону між Україною та Польщею. Потужні делегації від обох країн взяли участь у багатьох різноманітних заходах.

Перед урочистим відкриттям Днів Добросусідства у м. Перемишлі відбувся Форум транскордонної співпраці. Організаторами цьогорічного Форуму стала Львівська обласна державна адміністрація, Уряд Маршалківський Підкарпатського воєводства. Головна мета Форуму - обговорення проблем на перспектив розвитку добросусідських відносин, а також транскордонної співпраці в українсько-польському прикордонному регіоні.

Серед учасників форуму були депутати Європейського Парламенту, Верховної Ради України, Сейму Республіки Польща, представники центральних органів виконавчої влади та місцевих влад України та Польщі.
Серед інших взяли участь у форумі і представники лісового господарства двох країн. Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, в рамках транскордонного порозуміння тісно співпрацює з Регіональною Дирекцією Державних Лісів в Кросно. На Форумі представники Львівського управління та Кросненської Дирекції підписали Декларацію порозуміння до уклали угоду про подальшу співпрацю між обома сторонами.

Від лісівників Львівщини участь у цій урочистій події взяли начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, директор Самбірського лісгоспу Ігор Ярема та в.о. директора Старосамбірського лісомисливського господарства Юрій Мрочко.

"Ми вже багато років тісно співпрацюємо з нашими польськими колегами. Цього року це вже наша третя зустріч. Підпорядковані нашому управлінню підприємства мають опрацьовані та реалізовують у виробництво декілька фауністичних програм. Зокрема програма «Відновлення популяції зубра європейського в українській частині Східних Карпат» впроваджується у виробництво НПП «Сколівські Бескиди» спільно з західноєвропейськими колегами та їх фінансового сприяння ", – зазначив Анатолій Дейнека.

Окрім Форуму на українсько-польському кордоні відбулося ще багато цікавих заходів. Почалося свято тим, що біля прикордонного стовпа номер 480 розрізали символічний колючий дріт. Далі після екуменічної молитви прозвучали офіційні привітання учасникам свята. На спільній сцені, просто на кордоні, виступили музичні колективи, серед котрих популярні в Україні виконавці "ТНМК" та "Скрябін".

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління