Професійне свято святкували у стінах рідної "альма-матер"

18 вересня 2011р, Новини. Прес-служба

16 вересня 2011року працівники лісового господарства Львівщини вкотре провели урочистості з нагоди професійного свята – дня працівника лісу.

Вже стало доброю традицією проводити всі урочисті заходи у Національному лісотехнічному університеті України – "альма-матері" більшості сьогоднішніх лісівників Львівщини.

Розпочались заходи із святкової літургії у новозбудованому "студентському" храмі Святого Володимира.

У конференц-залі НЛТУ з вступним словом виступив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Він підсумував ведення лісового господарства державними підприємствами області.

Серед іншого було відмічено, що найголовнішим підсумком роботи лісівників підприємств управління стало створення цьогоріч понад 2321 га нових лісів на землях ДЛФ та 20 га захисних лісових насаджень на еродованих землях.

В лісових розсадних області на площі 150 га вирощується понад 20 млн. шт. сіянців і саджанців основних лісоутворюючих порід та порід для озеленення населених пунктів.

За 8 місяців цього року підприємства управління заготовили 579,4 тис. м3 деревини, яка стала сировинною базою основних деревопереробних підприємств регіону.

"2011 рік для лісгоспів управління є роком стійкого зростання. За 8 місяців обсяги реалізації продукції становлять 230 млн. грн. або 139% рівня минулого року. За цей період підприємства управління сплатили 19,4 млн. грн. платежів до бюджету та 19,3 млн. грн. єдиного соціального внеску. Середня заробітна плата склала 2578 грн. на одного працюючого", - зазначив Анатолій Дейнека.

В продовженні наради підсумки роботи комунальних лісогосподарських підприємств області підбив директор ОКСЛГП «Галсільліс» Павло Котик.

Серед інших слово надавалось представникам Львівської облдержадміністрації, Обласної Ради, управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, науковцям та профспілковим діячам. Окрім виступів з трибуни, вони нагородили кращих працівників лісової галузі Львівщини численними нагородами та цінними подарунками.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління