ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

14 жовтня 2011р, Новини. Прес-служба

В державному підприємстві «Рава-Руське лісове господарство» 7 жовтня 2011 року був проведений День відкритих дверей присвячений Міжнародному року лісів та Європейському тижню місцевої демократії.

Серед запрошених гостей були: в.о. голови Жовківської адміністрації Демчишин Ю.М., голова Жовківської районної ради Швай Т.І., голова Рава-Руської міської ради Верещук І.А., депутати Жовківської районної ради, голови сільських рад Яворівського та Жовківського районів, журналісти, а також ветерани праці лісгоспу.

Відкрив «День відкритих дверей» директор ДП «Рава-Руський лісгосп» Савченко А.А., який ознайомив гостей з розвитком лісового господарства України, Львівської області та ДП «Рава-Руського лісгоспу». Гостям була проведена екскурсія дендропарком лісгоспу, ознайомлено з видовим складом, що нараховує 120 видів деревних та чагарникових порід.

З лісогосподарською діяльністю Річківського лісництва ознайомив лісничий Капій Б.Ю., який показав садибу лісництва, протипожежний опорний пункт, шкільне відділення, де вирощується матеріал для озеленення. Гості побували на будівництві нового розсадника лісництва. ООН на 83 сесії 20 грудня 2006 року оголосила 2011 рік Міжнародним роком лісів. На території Річківського лісництва був закладений учасниками « Дня відкритих дверей» дендропарк, присвячений Міжнародному року лісів, в якому гості посадили 70 видів деревних та кущових порід.

В Рава-Руському лісництві лісничий Кочан М.М. ознайомив з технологією вирощування лісових культур, механізованим доглядом за допомогою культиватора КЛБ – 1,7. Були показані лісові культури віком від 1 до 25 років. Гості також ознайомилися з проведенням рубок догляду у молодняках (освітлення та прочищення).

Для гостей була проведена екскурсія по екологічно - пінавальній стежині «Вовковиця». Головний лісничий лісгоспу Музика М.М. ознайомив з історією створення Медіа лісу.

У Потелицькому лісництві гостям показали високобонітетні та високопродуктивні насадження віком 60 – 110 років, а також створення модринових, дубових, та соснових лісових культур віком 5 – 12 років.
Завершився «День відкритих дверей» молебнем в Маріїнському молодіжному центрі «Заглина».

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління