ВІКТОР СІВЕЦЬ: ЦЬОГО РОКУ КІЛЬКІСТЬ І ПЛОЩА ЛІСОВИХ ПОЖЕЖ Є НАЙМЕНШОЮ ЗА ПЕРІОД З 2005 РОКУ

19 жовтня 2011р, Новини. Прес-служба

Підсумки пожежонебезпечного періоду поточного року засвідчили високий рівень організації роботи підвідомчих лісогосподарських підприємств Державного агентства лісових ресурсів України щодо збереження лісових масиві від пожеж.

Представниками Держлісагентства постійно забезпечувався належний контроль за готовністю особового складу і протипожежних технічних засобів до своєчасного виявлення та гасіння лісових пожеж.

За словами Голови Держлісагентства Віктор Сівця відповідно до розпоряджень Президента України та Уряду в повному обсязі забезпечено проведення комплексу профілактичних протипожежних заходів у підвідомчих лісових масивах.

«Особлива увага приділялася роботі з населенням та громадськістю. Нами активно проводилась роз’яснювальна робота в місцях масового відпочинку населення щодо вимушених заборонних заходів при відвідуванні лісів та небезпеки, що виникає при лісових пожежах. Цього року працівники лісового господарства, як ніколи, відчули розуміння і підтримку з боку громадян у питаннях збереження лісів, додержання вимог правил пожежної безпеки в лісових насадженнях» - зазначив Віктор Сівець.

«Цього року кількість і площа лісових пожеж є найменшою за період з 2005 року. А саме, 1719 випадків на площі 590 га» - наголосив Голова Держлісагентства Віктор Сівець.

  

«Крім того, не допущено пошкодження жодного житлового, виробничого чи іншого об’єкту, збережено життя і здоров’я людей. Держлісагентство висловлює щиру подяку всім громадянам, представникам місцевих і центральних органів виконавчої влади за допомогу і сприяння лісівникам у питаннях збереження лісів від лісових пожеж і сподівається на плідну співпрацю в майбутньому» - підсумував Віктор Сівець.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління