Нахабності крадіїв лісу немає меж

24 жовтня 2011р, Новини. Прес-служба

В ході патрулювання лісових масивів близько 23.00 год. 21.10.2011 р. працівниками державної лісової охорони ДП «Жовківський лісгосп» на виїзді з лісу Любельського лісництва було затримано дві підводи з лісопродукцією, яка незаконно була зрубана 32 кв цього ж лісництва. Дані підводи супроводжувало троє невідомих осіб. В ході затримання, один лісопорушник із місця події зник.

При транспортуванні підводи з лісу на територію контори Любельського лісництва, яку супроводжували майстер лісу Любельського лісництва Євуш А.Д. та один із лісопорушників, по дорозі із меліоративного каналу вискочило троє невідомих осіб, які освітили ліхтарями підводу та обстріляли з рушниці. В результаті обстрілу та погроз майстер лісу Любельського лісництва Євуша А.Д. був вимушений покинути підводу.

Після цього зловмисники зникли в темряві, забравши підводу.

Одного із лісопорушників працівники ДП «Жовківський лісгосп» доставили в Сокальський райвідділ міліції.

22.10.2011 р., адміністрація ДП «Жовківський лісгосп» про факт лісопорушення та інцидент із застосуванням вогнепальної зброї повідомила Сокальський РВ ГУМВСУ у Львівській обл.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства просить ГУ МВСУ у Львівській області взяти на контроль розслідування даної справи.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління