У Бродівському лісгоспі відбулась акція з осінньої посадки лісу

31 жовтня 2011р, Новини. Прес-служба

Акція яка відбулася в Берлинському лісництві Бродівського лісгоспу 28 жовтня 2011 року була проведена як загальногалузевий захід з осінньої посадки лісу приурочений до Міжнародного року лісів.

В акції взяли участь голова Бродівської райдержадміністрації Стронський В.Т., шкільне лісництво Берлинської ЗОШ І—III ст., шкільне лісництво та шкільний екологічний парламент Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, журналісти місцевої районної газети «Голос відродження» та представники районного радіо та телебачення.

Лісівники разом з усіма запрошеними посадили в Берлинському лісництві 3 га лісових культур. Було висаджено 30 тис. шт. сіянців сосни звичайної та дуба північного.

Завдяки акції багато людей отримали практичний досвід щодо посадки дерев лісових порід, ознайомилися з діяльністю та веденням лісового господарства у ДП "Бродівський лісгосп" і просто стали ближче до природи, зрозуміли наскільки важливу роль у житті суспільства відіграють ліси. Під час заходу лісівники разом з школярами й громадськістю поставили за мету посадити ліс на місці проведеної рубки.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління