В Львівському ОУЛМГ Відбулась друга лісовпорядча нарада

2 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

02 листопада 2011 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулася друга лісовпорядна нарада. В нараді прийняли участь головний лісничий перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Целень Ярослав Павлович, головні лісничі лісогосподарських підприємств рівнинної частини облуправління, начальники партій Львівської державної лісовпорядної експедиції, заступник начальника відділу моніторингу, біоресурсів та ПЗФ держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, головні спеціалісти Львівського ОУЛМГ.

Головним питанням, яке розглядалося на нараді, це розгляд нових матеріалів лісовпорядкування, погодження їх з лісокористувачами та подання на затвердження в держуправління охорони навколишнього природного середовища.

Начальниками партії ВО «Укрдержліспроект» було зачитано звіт про проведену роботу по кожному державному лісогосподарському підприємству окремо, наголошено на внесених змінах та погоджено об’єми лісогосподарських заходів на наступні роки.

По завершенню наради учасники підписали протокол за підсумками якого матеріали будуть надані на погодження в державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління