ВІКТОР СІВЕЦЬ: ВИСОКИЙ РІВЕНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА ДОВОДИТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ВСІЄЮ ГАЛУЗЗЮ

9 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

Поліпшення економічних показників діяльності галузі лісового господарства дозволили збільшити середньомісячну зарплату працівникам лісового господарства. На сьогоднішній день вона складає 2 496 гривень, тобто зросла порівняно з відповідним періодом 2010 року на 585 гривень.

За словами Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця жодної заборгованості з виплати заробітної плати в підвідомчих управління та підприємствах Агентства немає. А в окремих областях України заробітна плата працівників лісового господарства є найвищою в регіоні.

Крім того, зменшення чисельності працюючих на 10 відсотків до кінця року, яке проводиться в процесі оптимізації структури підприємств Агентства, стане ще одним зі шляхів збільшення зарплати лісівників. До кінця року рівень середньомісячної заробітної плати має сягнути 2 600 гривень.

«Цього року підприємствам Держлісагентства вдалося на 40% збільшити об’єми реалізації продукції, що в грошовому еквіваленті становить понад 3,5 млрд. грн. До кінця року ми плануємо отримати дохід від реалізації у розмірі 4,8 – 5 млрд. грн.» - зазначив Голова Держлісагентства Віктор Сівець.

«Такого безпрецедентного зростання економічних показників нам вдалося досягнути завдяки запровадженню прозорого ринку деревини. Відтепер, ми маємо можливість докладати максимум зусиль, щоб фахівці галузі були соціально і матеріально захищені. Вже плануємо розпочати галузеву програму будівництва житла для своїх працівників. Тому, системна та консолідована робота Держлісагентства направлена виключно на збереження позитивних тенденцій розвитку галузі лісового господарства України. » - наголосив Віктор Сівець.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління