Перший заступник голови Держлісагентства України відвідав Львівщину з робочим візитом

13 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

Робочий візит на Львівщину першого заступника голови Держлісагентства України Ярослава Макарчука був запланований на два дні, протягом яких він мав на меті як можна глибше ознайомитись з веденням лісового господарства у нашому регіоні.

10 листопада делегація відвідала гірські райони Львівщини – Сколівщину і Турківщину. У складі делегації, окрім першого заступника голови Держлісагентства та начальника Львівського облуправління лісового та мисливського господарства, взяли участь керівники лісогосподарських підприємств регіону, голови Сколівської районної ради та райдержадміністрації, представники засобів масової інформації та місцевого духовенства.

Першим місцем зупинки став Національний природний парк «Сколівські Бескиди», директор підприємства розповів гостям про господарську та рекреаційну діяльність парку. Делегація відвідала туристичний «Лісовий притулок» що поблизу с. Кам’янка та однойменного водоспаду.

У Славському лісгоспі окрім огляду лісового господарства підприємства, Ярослав Макарчук взяв участь в урочистому відкритті нових лісових доріг: в Опорецькому лісництві відкрив лісову дорогу протяжністю 2,7 км та в Климецькому лісництві протяжністю 3,9 км. Перша дорога була побудована за рахунок коштів державного бюджету, другу ж лісівники Славського лісгоспу збудували за рахунок власних коштів.

На межі двох гірських районів Львівщини учасники делегації взяли участь у відкритті межового знаку Сколівського району, встановленого за сприяння місцевих лісогосподарських підприємств.

Перший день робочого візиту завершився відвідинами Боринського лісгоспу, там було проведено огляд тепличного господарства селекційного розсадника.

У п’ятницю, 11 листопада Ярослав Макарчук відвідав лісовий еколого-просвітницький центр, що діє при облуправлінні лісового та мисливського господарства. Після цього ознайомився з роботою унікального лісогосподарського підприємства, що займається переробкою та зберіганням лісового насіння – Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру.

Наступними пунктами зупинки були Львівське лісозахисне підприємство та Львівська лісовпорядна експедиція.

Ярослав Макарчук завершив своє перебування на Львівщині оглядом господарської діяльності Бродівського лісгоспу, де були оглянуті цехи лісокомплексу та рекреаційна зона відпочинку «Біля ведмедів».

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління