Львівське облуправління лісового та мисливського господарства провело спільний семінар з "Львівлісозахистом"

18 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

17 листопада 2011 року у приміщенні адмінбудівлі обласного управління лісового та мисливського господарства був проведений семінар на тему: «Здійснення комплексу заходів в осередках шкідників та хвороб лісу». Ініціаторами проведення цього заходу стали облуправління лісового та мисливського господарства спільно з ДСЛП "Львівлісозахист".

Головним спеціалістом відділу охорони, захисту лісу та з контрольно-ревізійної роботи Львівського ОУЛМГ Музикою Р.П. було проаналізовано загальний санітарний стан лісових насаджень Львівської області.

Наступним на семінарі виступив заступник директора ДСЛП "Львівлісозахист" - Сеник В.М. В своїй доповіді він проаналізував основні причини поширення хвоє та листогризучих шкідників та хвороб лісу, які виникли за останні 20 років в зоні діяльності лісозахисного підприємства. Також він розглянув стан ведення документації з лісозахисту на лісогосподарських підприємствах області.

Доцент Національного лісотехнічного університету України - Крамарець В.О. розповів учасникам семінару про біологію, методи та способи нагляду за шкідниками та заходи боротьби з ними та хворобами лісу.

Загалом участь у заході взяли інженери охорони і захисту лісу державних та комунальних лісогосподарських підприємств, спеціалісти лісового господарства, представники науки та управління навколишнього природного середовища у Львівській області.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління