ВІКТОР СІВЕЦЬ: ПРОЗОРИЙ МЕХАНІЗМ СПІВПРАЦІ, ЗАПРОВАДЖЕНИЙ МІЖ ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА ТА ДЕРЕВООБРОБНИКАМИ УКРАЇНИ, ВЖЕ ДАЄ ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

21 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

Згідно з даними Державної служби статистики, яка опублікувала звіт про роботу промисловості України за дев’ять місяців 2011 року, деревообробна галузь (не враховано безпосереднє виробництво меблів) продемонструвала зростання на 11,7% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Так, серед найважливіших видів промислової продукції порівняно з аналогічним періодом 2010 року в 2011 році найбільше зросло виробництво вікон, дверей і рам, що становить 25,5%. Виготовлення фанери за дев'ять місяці збільшилося на 9,7%. Зросли й обсяги деревини, уздовж розпиляної чи розколотої, — на 5,2% за дев'ять місяців 2011 року порівняно з таким самим періодом 2010 року. Виробництво ДСП сягнуло 117,9% за період січень-вересень 2011-го року.

За словами Голови Держлісагентства Віктора Сівця, позитивні тенденції в розвитку деревообробної промисловості є результатом організації прозорого механізму співпраці, запровадженого між Держлісагентством та представниками деревообробної галузі України.

«Протягом останніх місяців нами спільно було розроблено ряд заходів, направлених на розвиток лісового господарства, деревообробної, меблевої та целюлозно-паперової галузей. Мова йде про підписання Меморандуму про взаємодію та співпрацю між Держлісагентством і асоціацією «Меблідеревпром» та спільне визначення економічно обґрунтованої ціни на необроблену деревину, яка реалізується на відкритих аукціонах тощо» - наголосив Віктор Сівець.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління