Семінар-практикум на фірмі «Д ЛАЙТ»

6 грудня 2018р, Новини. Прес-служба

29-30 листопада 2018 року у м. Харків за сприяння Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ТОВ «Д ЛАЙТ» відбувся семінар-практикум для фахівців лісогосподарської галузі під гаслом: «Оператор маніпулятора: охорона праці та перспективи нової професії».
Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства представляли на ньому головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій управління В. Степанишин та головний інженер ДП «Буське лісове господарство» О. Зубик.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися з навчальними майстернями, умовами і методикою навчання та відпочинку слухачів Харківського центру професійно-технічної освіти, які проходять професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних по 30 робітничих професіях. Цей навчальний заклад, єдиний на теренах України, проводить навчання робітників з професії «Оператор маніпулятора» для лісового господарства, використовуючи для цього як індивідуальну форму навчання так і дуальне навчання (теоретичні знання – в навчальному центрі, а практичні – безпосередньо на виробництві).
При зустрічі з керівництвом центру фахівці лісогосподарської галузі відмітили нагальну потребу у таких навчальних комбінатах та висловили побажання щодо проведення на їх базі професійного навчання і підвищення кваліфікації по професіях «звалювальника лісу», «верстатника деревообробного обладнання», «машиніста екскаватора» та інших, затребуваних для лісового господарства.

Впродовж іншого дня учасники практикуму ознайомилися з виробничими потужностями ТОВ «Д ЛАЙТ», яке є найбільшим виробником спецтехніки для лісу (лісові гідроманіпулятори, сортиментовози-лісовози, автомобільні та тракторні приціпи, дровоколи, протипожежне обладнання, подрібнювачі деревини та ін.), надали свої пропозиції щодо покращення дотримання безпеки праці при проектуванні нового обладнання і побажали фірмі розширювати свій асортимент, процвітання та постійного вдосконалення.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління