Даруючи дітям свято: ДП "Рава-Руське лісове господарство" допомогло святому Миколаю з подарунками для діток

19 грудня 2018р, Новини. Прес-служба

Напередодні найочікуванішого для дітей зимового свята представники Рава-Руського лісгоспу стали помічниками святого Миколая, подарувавши подарунки діткам з дитбудинку у селі Потелич.

Директор ДП «Рава-Руське лісове господарство» Антон Косовський та голова первинної профспілкової організації Ольга Довба вітали діток зі святом від імені святого Миколая, щоб трішки зігріти серця діток подарунками. Ольга Довба зазначила, що це вже не перша зустріч з дітками, які проживають у дитбудинку села Потелич. "З кожним роком помітніше як дітки підростають. Такі зустрічі завжди є хвилюючими і сповненими емоціями, адже дитбудинок - це одна родина, там затишно і тепло, а щира дитяча усмішка та відвертість найменших мешканців будинку не залишає байдужими нікого. Коли ми тільки підходили, з вікна відразу привітався Артемчик - це єдиний хлопчик у сиротинці, але хто його хоч раз побачив - назавжди запам’ятає - його оченята-смайлики випромінюють доброту», - розповіла Ольга Довба.

Антона Косовського вразила найменша мешканка, яку звати Оля: « Це дитина-свято, весела, енергійна, наповнена величезним позитивом, яким заряджає й інших. Ці діти обділені любов’ю тата і мами, напевно, саме тому свою любов дарують усім. У їхніх серцях є основне – людяність»!

Також підприємство солодощами привітало зі святом дітей з Рава-Руської школу-інтернату І-ІІІ ступенів, щоб у школярів була причина для усмішки, адже, кажуть, солодощі покращують настрій.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління