Поблизу с.Урич відкрили новий туристичний притулок

28 листопада 2011р, Новини. Прес-служба

В національному природному парку «Сколівські Бескиди» є багато природоохоронних об’єктів. Серед них: водоспад на річці Кам'янка, Гуркало, гора Парашка, Росохацькі полонини. Особливе місце серед них займає - Тустань — унікальна пам'ятка історії та архітектури ІХ-ХІІІ століття (давньоруський наскельний оборонний комплекс, митниця та місто-фортеця), аналогів якої немає в Європі. Завдання парку – максимально зберегти ці унікальні пам’ятки природи.

Працівники парку забезпечують доступ туристів, відвідувачів парку до пізнання природи, історико-культурної спадщини Сколівщини. Для цього створюються умови для перебування людей, їх комфорту на природі, при цьому зберігаючи основні об’єкти в природному вигляді, не плюндруючи їх, а лише доповнюючи в стилі минулого і сучасного.

З метою розвитку рекреаційних можливостей "Сколівських Бескидів", працівниками парку було організовано еколого-просвітницьку стежку в урочищі Тустань з відпочинковим рекреаційним притулком. Участь в урочистому відкритті притулку взяли начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства А.Дейнека, начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області М.Хом'як, директор НПП «Сколівські Бескиди» В.Бандерич, директор Державного історико-культурного заповідника «Тустань» В.Рожко, представники органів місцевої влади та самоврядування.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління