Сколівський лісгосп запустив у експлуатацію чергову лісову дорогу

2 грудня 2011р, Новини. Прес-служба

30 листопада в урочищі "Підвісна" Зелемянківського лісництва ДП «Сколівське лісове господарство» було здано в експлуатацію чергову лісову дорогу. Саме це заповідне урочище стало «піонером» будівництва лісових доріг на Львівщині за австрійськими технологіями у 2007 році. Новозбудована дорога має протяжність 2 км. Цікавинкою її будівництва стало те, що дорогу було збудовано у надзвичайно стислі терміни – протягом цьогорічної осені, важливу роль у цьому відіграла надзвичайно тепла цьогорічна погода.

Окрім відкриття нової дороги начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства А. Дейнека спільно з директорами лісогосподарських підприємств Сколівщини взяв участь у проведенні Сколівським районним центром зайнятості круглого столу на тему : «Об’єднання зусиль місцевих органів влади, місцевого самоврядування та неурядових організацій – запорука зростання соціально-економічного добробуту краю». Під час засідання серед інших питань порядку денного було заслухано питання про організацію громадських робіт в 2012 році у впорядкуванні існуючих малих архітектурних форм та благоустрою територій на Сколівщині, а також проведено презентацію пропозицій розробок ландшафтного дизайну на прикладі с.Тухля. Саме для проектування цих робіт Анатолій Дейнека запропонував долучити спеціалістів кафедри ландшафтної архітектури Національного лісотехнічного університету України.

Не обминули цього дня лісівники і соціальних проблем району. Службі у справах дітей Сколівської райдержадміністрації Анатолієм Дейнекою був подарований комп’ютер.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління