Віктор Сівець: цього року Держлісагентство перевиконало обсяги створення нових лісових культур на 5,2% від запланованого плану

5 грудня 2011р, Новини. Прес-служба

В 2011 році на лісорозведення з державного бюджету було направлено 96 млн. грн. Слід зазначити, що середня вартість одного гектару лісу становить 4400 грн. Тому, більшість нових лісів було створено за власні кошти лісогосподарських підприємств.

За словами Голови Держлісагентства Віктора Сівця цього року Держлісагентство перевиконало обсяги створення нових лісових культур на 5,2% від запланованого плану. «За даними управління лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України з початку року лісові культури створені на площі 47 260 тисяч гектарів, що становить 105,2% від завдання, в тому числі 21 830 тисяч гектарів нових лісів на малопродуктивних та ерозійно небезпечних землях, що відповідно становить 101,1 від завдання» - наголосив Голова Держлісагентства Віктор Сівець.

«Основні хвойні лісоутворюючі породи – це сосна звичайна, сосна Палласа, ялина звичайна, ялиця, модрина, а листяні – дуб звичайний, дуб північний, бук, ясен, клен, береза, акація» - зазначив Голова Держлісагентства Віктор Сівець.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління