Заключні акорди весняної посадки лісу

8 квітня 2019р, Новини. Прес-служба

У суботу, 06 квітня в рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Львівщині активно садили ліс.  

Понад 400 волонтерів висаджували сосни, дуби та клени на 11 локаціях неподалік Страдча, Соснівки, Буська, Жовкви, Рава-Руської.  Учасники цього дня впродовж 8 годин висадили понад 77 тисяч саджанців, таким чином встановивши національний рекорд.

 

 Уже із значним 3-х річним досвідом роботи проводили висадку дерев на лісокультурній площі працівники обласної прокуратури разом з сім’ями.  Найкращим прикладом виховання для дітей бережливого ставлення до лісу і до праці лісівників є власний приклад батьків.  З гарним настроєм  із великим задоволенням сімейним підрядом на новій лісокультурній площі було дано життя 6,5тис. молодим сіянців сосни звичайної, дуба звичайного, ялини та модрини.

       

 

У цей погожий весняний день уже не один рік поспіль взяли участь у посадці лісу працівники Львівського обласного Центру зайнятості та Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Лісівники Львівщини висловлюють щиру вдячність за особистий вклад кожного учасника у благородну справу та якісно проведену роботу!

 

 

 

Ключові слова:

посадка лісу

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління