У Лісівничому еколого-просвітницькому центрі розпочався сезон екскурсій

10 травня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

З настанням теплої весняної погоди у лісівничому еколого-просвітницькому центрі Львівського ОУЛМГ , який функціонує на базі ДП «Львівський лісгосп», розпочався сезон екскурсій.

Лісівничий еколого-просвітницький центр є осередком екологічного виховання і просвіти населення різних вікових категорій: дошкільної, шкільної та студентської молоді, дорослих громадян. Проведення екскурсій передбачає оволодіння ними знань про навколишнє середовище та формування екологічної культури особистості.

В цьому році сезон відкрився з відвідування центру німецькими студентами-екологами. В рамках Міжнародної співпраці між Національним лісотехнічним університетом України та Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф іноземні студенти завітали до ДП «Львівський лісгосп». Студентам розповіли про об’єкти ПЗФ Львівщини, рослини і тварини характерні для даного регіону. Особливу цікавість у студентів-екологів з Німеччини викликали зубри. Також, студенти ознайомилися з наявною колекцією зразків деревини, насіння, гербарними зразками рослин. На закінчення оглянули Лісову школи та облаштований рекреаційний осередок на природі.

Метою візиту студентів є розробка наукових рекомендацій щодо створення екологічних стежок та основ лісової педагогіки. Для працівників підприємства вони розробили спеціальні анкети для визначення рівня співпраці зі школярами та готовності до участі в облаштуванні екологічних стежок.

Щороку Лісівничий еколого-просвітницький центр відвідує близько 1500 осіб. Найближчим часом на базі центру вже заплановано декілька екскурсій. 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління